Oğuzhan Asiltürk Saadet Partisi - Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iftar yaptı ... / Oğuzhan asiltürk, sosyal paylaşım sitesi twitter'daki resmi hesabından açıklamada bulundu.

Oğuzhan Asiltürk Saadet Partisi - Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iftar yaptı ... / Oğuzhan asiltürk, sosyal paylaşım sitesi twitter'daki resmi hesabından açıklamada bulundu.. Hadi özışık'ın oğuzhan asiltürk'ün saadet partisi'ni kongreye götüreceği yönünde bana bir bilgi geldi. Saadet partisi sözcüsü birol aydın, oğuzhan asiltürk'ün paylaşımları ile ilgili bir açıklama yaptı. Allah cehennemine en kısa sürede kavuştursun. Peki oğuzhan asiltürk'ün saadet partisi'ndeki görevi nedir? Sosyal medya üzerinden attığı 53 tweet'le kongreye gidilmesi çağrısı yapan asiltürk, milli görüş'ün partisini, diğer partilerden ayıran ahlaki ve manevi değerlere bağlılığıdır buna dikkat etmezsek yok oluruz dedi.

Saadet partisi'nin hangi ittifakın içinde yer alacağı tartışması sürerken, oğuzhan asiltürk'ün açıklamaları parti içinde kavga çıkardı. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk, partisine yönelik eleştirilerini sıraladığı sosyal medya paylaşımında, i̇nşallah, önümüzdeki kongrede alacağımız kararlarla, saadet partimiz, kuruluşundaki değerleri savunur hâle gelir çıkışında bulundu. Çağrıya yanıt veren saadet partisi genel başkanı temek karamollaoğlu, asiltürk'ün açıklamalarının kendisini bağladığını söyledi ve bu konuyu onunla görüşeceğini belirtti. Oğuzhan asiltürk'ün bu sözlerini paylaşan ali aktaş, oğuzhan asiltürk, saadet partisi'ni kongreye götürmek istiyor. Oğuzhan asiltürk saadet partisi genel başkanı temel karamollaoğlu'na kongre çağrısında bulundu.

Jandarma Genel Komutanlığı'nın ihalesi Oğuzhan Asiltürk'ün ...
Jandarma Genel Komutanlığı'nın ihalesi Oğuzhan Asiltürk'ün ... from ilticahaberleri.com
Saadet partisini destekleyenlerin desteği azaldı, milletvekili çıkaramadık. Saadet partisi'nde (sp) yüksek i̇stişare kurulu başkanı (yi̇k) oğuzhan asiltürk'ün, parti yönetimini eleştirerek, kongre çağrısı yapmasının ardından gözlerin çevrildiği genel başkan temel karamollaoğlu, parti içi meselelerin kamuoyunda tartışılmasını doğru bulmadığını söyledi. Saadet partisi yi̇k başkanı oğuzhan asiltürk'ün, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile yaptığı görüşmelerin yankıları sürüyor. Asiltürk'ün açıklamalarının ardından bir açıklama yayınlayan parti sözcüsü birol aydın saadet partisi'nin yetkili kurulları ve karar organları bellidir. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu ve milli görüş vakfı başkanı oğuzhan asiltürk , kongre çağrısı yaptı. Saadet partisi'nin hangi ittifakın içinde yer alacağı tartışması sürerken, oğuzhan asiltürk'ün açıklamaları parti içinde kavga çıkardı. Oğuzhan asiltürk, sosyal paylaşım sitesi twitter'daki resmi hesabından açıklamada bulundu. Erdoğan'ın ziyaretinin ardından bir süre hareketli günlerin yaşandığı saadet partisi'nde yeni bir gelişme yaşandı.

Dönem'de de malatya milletvekili seçilerek meclis'te yer aldı.

Saadet partisi yi̇k başkanı oğuzhan asiltürk'ün, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile yaptığı görüşmelerin yankıları sürüyor. Dönem'de de malatya milletvekili seçilerek meclis'te yer aldı. Çağrıya yanıt veren saadet partisi genel başkanı temek karamollaoğlu, asiltürk'ün açıklamalarının kendisini bağladığını söyledi ve bu konuyu onunla görüşeceğini belirtti. Saadet partisi'nde (sp) yüksek i̇stişare kurulu başkanı (yi̇k) oğuzhan asiltürk'ün, parti yönetimini eleştirerek, kongre çağrısı yapmasının ardından gözlerin çevrildiği genel başkan temel karamollaoğlu, parti içi meselelerin kamuoyunda tartışılmasını doğru bulmadığını söyledi. Saadet partisi yi̇k başkanı oğuzhan asıltürk, seçime bir hafta kala buna karar verilir. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu ve milli görüş vakfı başkanı oğuzhan asiltürk, saadet partisi genel başkanı temel karamollaoğlu'na kongre çağrısı yaptı. Oğuzhan asiltürk'ün bu çıkışı üzerine saadet partisi'nden gece yarısında açıklama yapıldı. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı tayyip erdoğan ile sık sık görüşmesiyle gündeme gelen oğuzhan asiltürk kongreyi işaret. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'ün partisine yönelik eleştirilerine partinin sözcüsü birol aydın'dan yanıt geldi. Akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın oğuzhan asiltürk'e yaptığı ziyaret sonrası saadet partisi'nin içerisinde olağanüstü gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile görüşen saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'un ittifak açıklaması ali özkan'ı gerdi. Saadet partisi'nde gelenekçi kanadın lideri ve hareketin kurucusu necmettin erbakan'ın yol arkadaşı, eski i̇çişleri bakanı olan oğuzhan asiltürk'ün partiyi millet i̇ttifakı'nın yanında konumlandıran prof. Saadet partisi'nin hangi ittifakın içinde yer alacağı tartışması sürerken, oğuzhan asiltürk'ün açıklamaları parti içinde kavga çıkardı.

Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu (yi̇k) başkanı oğuzhan asiltürk'e çok sert tepki.asiltürk'e truva atı dedi ve çok sert tepki verdi: Güçlü bir saadet partisi teşkilatı oluşturmak için benim gözetimimde, geniş istişarelerle bir liste hazırlanacak ve kongre başkanlığına sunulacak.'' Erbakan hocamızdan sonra, saadet partisinde görev yapan kardeşlerimiz, sâdece iktidarı tenkit etmekle yetindiler. Asiltürk, milli görüş lideri merhum necmettin erbakan'ın ardından saadet partisi'nde yaşananları anlattı. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk, sosyal medya hesabı üzerinden partisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi karıştı! Oğuzhan Asiltürk'ten yeni hamle
Saadet Partisi karıştı! Oğuzhan Asiltürk'ten yeni hamle from www.gunboyugazetesi.com.tr
Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk, güçlü bir saadet partisi teşkilatı oluşturmak için kendi gözetiminde bir liste hazırlanarak partisinin kongre başkanlığına sunacaklarını belirtti. Saadet partisi'nde gelenekçi kanadın lideri ve hareketin kurucusu necmettin erbakan'ın yol arkadaşı, eski i̇çişleri bakanı olan oğuzhan asiltürk'ün partiyi millet i̇ttifakı'nın yanında konumlandıran prof. Oğuzhan asiltürk saadet partisi genel başkanı temel karamollaoğlu'na kongre çağrısında bulundu. Asiltürk'ün kongre hamlesine partinin sözcüsü birol aydın'dan yanıt geldi. Saadet partisini destekleyenlerin desteği azaldı, milletvekili çıkaramadık. Peki oğuzhan asiltürk'ün saadet partisi'ndeki görevi nedir? Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk, sosyal medya hesabı üzerinden partisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın ziyaretinin ardından bir süre hareketli günlerin yaşandığı saadet partisi'nde yeni bir gelişme yaşandı.

Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu ve milli görüş vakfı başkanı oğuzhan asiltürk , kongre çağrısı yaptı.

Allah cehennemine en kısa sürede kavuştursun. Oğuzhan asiltürk saadet partisi genel başkanı temel karamollaoğlu'na kongre çağrısında bulundu. Oğuzhan asiltürk'ün bu sözlerini paylaşan ali aktaş, oğuzhan asiltürk, saadet partisi'ni kongreye götürmek istiyor. Saadet partisinin kararlı duruşu ortadadır ve uzunca bir süredir kamuoyunun geniş kesimleri tarafından takdirle takip edilmektedir. Saadet partisi yi̇k başkanı oğuzhan asiltürk'ün kongre hamlesine parti sözcüsü birol aydın'dan itiraz geldi. Asiltürk, milli görüş lideri merhum necmettin erbakan'ın ardından saadet partisi'nde yaşananları anlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan geçtiğimiz aylarda oğuzhan asiltürk'ü evinde ziyaret etmişti. Saadet partisi yi̇k başkanı oğuzhan asıltürk, seçime bir hafta kala buna karar verilir. Sosyal medya üzerinden attığı 53 tweet'le kongreye gidilmesi çağrısı yapan asiltürk, milli görüş'ün partisini, diğer partilerden ayıran ahlaki ve manevi değerlere bağlılığıdır buna dikkat etmezsek yok oluruz dedi. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk, güçlü bir saadet partisi teşkilatı oluşturmak için kendi gözetiminde bir liste hazırlanarak partisinin kongre başkanlığına sunacaklarını belirtti. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu ve milli görüş vakfı başkanı sayın oğuzhan asiltürk'ü bugün diyanet i̇şleri başkanlığımızda misafir ettik. Asiltürk'ün açıklamalarının ardından bir açıklama yayınlayan parti sözcüsü birol aydın saadet partisi'nin yetkili kurulları ve karar organları bellidir. Oğuzhan asiltürk, sosyal paylaşım sitesi twitter'daki resmi hesabından açıklamada bulundu.

Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu ve milli görüş vakfı başkanı oğuzhan asiltürk, saadet partisi genel başkanı temel karamollaoğlu'na kongre çağrısı yaptı. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu ve milli görüş vakfı başkanı sayın oğuzhan asiltürk'ü bugün diyanet i̇şleri başkanlığımızda misafir ettik. Peki oğuzhan asiltürk'ün saadet partisi'ndeki görevi nedir? Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk, parti yönetimine kongre çağrısı yapmıştı. Ancak bunu yaparken partiyi sâdece toplumun karnını doyurmaya çalışan bir parti gibi göstermekten de kaçınacağız ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi'nde Oğuzhan Asiltürk depremi
Saadet Partisi'nde Oğuzhan Asiltürk depremi from i.gazeteduvar.com.tr
Hadi özışık'ın oğuzhan asiltürk'ün saadet partisi'ni kongreye götüreceği yönünde bana bir bilgi geldi. Saadet partisi'nde (sp) yüksek i̇stişare kurulu başkanı (yi̇k) oğuzhan asiltürk'ün, parti yönetimini eleştirerek, kongre çağrısı yapmasının ardından gözlerin çevrildiği genel başkan temel karamollaoğlu, parti içi meselelerin kamuoyunda tartışılmasını doğru bulmadığını söyledi. Saadet partisi sözcüsü birol aydın, oğuzhan asiltürk'ün paylaşımları ile ilgili bir açıklama yaptı. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk, partisine yönelik eleştirilerini sıraladığı sosyal medya paylaşımında, i̇nşallah, önümüzdeki kongrede alacağımız kararlarla, saadet partimiz, kuruluşundaki değerleri savunur hâle gelir çıkışında bulundu. Saadet partisi'nin hangi ittifakın içinde yer alacağı tartışması sürerken, oğuzhan asiltürk'ün açıklamaları parti içinde kavga çıkardı. Akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın oğuzhan asiltürk'e yaptığı ziyaret sonrası saadet partisi'nin içerisinde olağanüstü gelişmeler yaşanıyor. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ederim.pic.twitter.com/rws0ncr3wu. Saadet partisi'nde (sp) yüksek i̇stişare kurulu başkanı (yi̇k) oğuzhan asiltürk'ün, parti yönetimini eleştirerek, kongre çağrısı yapmasının ardından gözlerin çevrildiği genel başkan temel karamollaoğlu, parti içi meselelerin kamuoyunda tartışılmasını doğru bulmadığını söyledi.

Saadet partisi sözcüsü birol aydın, oğuzhan asiltürk'ün paylaşımları ile ilgili bir açıklama yaptı.

Saadet partisi'nde (sp) yüksek i̇stişare kurulu başkanı (yi̇k) oğuzhan asiltürk'ün, parti yönetimini eleştirerek, kongre çağrısı yapmasının ardından gözlerin çevrildiği genel başkan temel karamollaoğlu, parti içi meselelerin kamuoyunda tartışılmasını doğru bulmadığını söyledi. Asiltürk'ün açıklamalarının ardından bir açıklama yayınlayan parti sözcüsü birol aydın saadet partisi'nin yetkili kurulları ve karar organları bellidir. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk, parti yönetimine kongre çağrısı yapmıştı. Oğuzhan asiltürk'ün bu çıkışı üzerine saadet partisi'nden gece yarısında açıklama yapıldı. Saadet partisini destekleyenlerin desteği azaldı, milletvekili çıkaramadık. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu ve milli görüş vakfı başkanı sayın oğuzhan asiltürk'ü bugün diyanet i̇şleri başkanlığımızda misafir ettik. Milli görüş hareketi'nin sembol isimlerinden biri olarak bilinen saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla kongre harekatını başlattı. Ancak bunu yaparken partiyi sâdece toplumun karnını doyurmaya çalışan bir parti gibi göstermekten de kaçınacağız ifadelerini kullandı. Karamollaoğlu, asiltürk'ün açıklamalarının kendisini bağladığını söyledi. Oğuzhan asiltürk'ün bu sözlerini paylaşan ali aktaş, oğuzhan asiltürk, saadet partisi'ni kongreye götürmek istiyor. Saadet partisi yi̇k başkanı oğuzhan asiltürk'ün, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile yaptığı görüşmelerin yankıları sürüyor. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk, partisine yönelik eleştirilerini sıraladığı sosyal medya paylaşımında, i̇nşallah, önümüzdeki kongrede alacağımız kararlarla, saadet partimiz, kuruluşundaki değerleri savunur hâle gelir çıkışında bulundu. Çağrıya yanıt veren saadet partisi genel başkanı temek karamollaoğlu, asiltürk'ün açıklamalarının kendisini bağladığını söyledi ve bu konuyu onunla görüşeceğini belirtti.

Saadet partisi lideri temel karamollaoğlu, partinin yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk'ün kongre çağrısına yanıt verdi oğuzhan asiltürk. Saadet partisi yüksek i̇stişare kurulu başkanı oğuzhan asiltürk, parti yönetimine bayrak açtı.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama